Trainingsuitrusting

Om taekwondo goed uit te oefenen, heb je zoals in iedere sport wel wat materiaal nodig. Dankzij de goede samenwerking met All-Sports kan je via de club voordelig aan dat materiaal geraken!

Om met taekwondo te beginnen, hoef je eigenlijk enkel een dobok aan te schaffen. Trainingsmateriaal zoals hogo’s en paletjes zijn in de club voorhanden en hoef je dus niet verplicht aan te kopen. Wil je competitie trainen of doen? Dan ben je genoodzaakt om ook het nodige beschermingsmateriaal te voorzien.

Dobok kopen

Via onze club kan je voordelig doboks of taekwondopakken aankopen. We bieden 3 verschillende types pakken aan:

  • Dobok 100% katoen: € 30 (Zeer degelijk en stevig pak. Perfect voor kinderen die nog veel moeten groeien.)

Taekwondo uniform

  • Dobok 80% katoen / 20% polyester: € 40 (Degelijk en stevig pak. Ietsje soepeler dan een dobok die volledig uit katoen is.)

Dobok katoen / polyester

  • Dobok (…) Adidas: € 55 (Soortgelijk pak als hierboven, maar nog ietsje lichter + van het merk Adidas.)

Dobok Adidas

 

Merchandising

Wie taekwondo doet, is daar trots op en wil dat ook tonen! Daarom beslisten we om sportieve T-shirts en truien van onze club te maken.

T-shirt: Beschikbaar in 2 kindermaten (10-11 en 12-13) en S, M, L, XL voor tieners en volwassenen. De prijs voor een T-shirt bedraagt €15.

T-shirts Taekwondo Chindojang

Trui: Beschikbaar in 1 kindermaat (12-13) en S, M, L, XL voor tieners en volwassen. De prijs voor een ware trui bedraagt €40.

Truien Taekwondo Chindojang