International Masters Limburg 2014

Door de afgelasting van het open West-Vlaams Kampioenschap besloten we met Chindojang Deerlijk onze eerste competitiestapjes te zetten op het International Masters Limburg tornooi in Bocholt. We zakten met veel goesting, nieuwsgierigheid en ook wel wat stress af naar de sporthal van Bocholt.

Na de weging konden we meteen een hoop eerste indrukken opdoen. We keken alvast onze ogen uit tijdens de wedstrijden van de jongste taekwondoka’s. Dit zou een volledig nieuwe ervaring worden.

Uiteindelijk was het na het lange wachten eindelijk zover. Jasper beet de spits af, daarna volgden Ramillah, Kao en Hanae. De ene bracht het er al beter van af de andere, maar globaal was de eerste kennismaking vooral een motivatie om hard te blijven werken en trainen. Er was dan ook geen sprake van ontgoocheling achteraf, maar we hoorden vooral uitspraken als “Volgende keer hak ik die in de pan, ik zweer het…”. Zo moet het! Woensdag op training beginnen we eraan!

Hieronder vind je de uitslagen. Graag bedanken we ook nog even de deelnemers van de andere Chindojang clubs en hun coaches voor de nuttige tips die ze ons gaven!

De resultaten:

Al Hafaouate Hanae (Deerlijk) 20-3 verl ZILVER
Barekzi Rahmillah (Deerlijk) 15-18 verl / 15-7 gew BRONS
Chantatakati Varawut (Deerlijk) 10-9 gew GOUD
Christiaens Jasper (Deerlijk) 14-1 verl / 7-15 verl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *